Biljetter

Biljetter

Ta del av trycket på läktaren när tätstriden avgörs på skjutvallen eller känn närheten och stämningen från något av våra spårområden. Oavsett vart du väljer att uppleva tävlingarna så garanterar vi att du kommer få en härlig VM-upplevelse.

Köp biljett

 • Online via vår partner AXS
  OBS! Barnbiljetter 0-12 år hämtas vid entré
  Vid problem av biljettköp online kontakta AXS Callcenter på +46 771 45 46 00
 • I vår officiella app 2019 Östersund som du hittar i App Store eller Google Play
 • Över disk hos Visit Östersund (Turistbyrån), Rådhusgatan 44 i Östersund.
  Öppettider för Visit Östersund: måndag-fredag 11-17 (serviceavgift 20:- tillkommer)
 • Vid entrén till VM-arenan, med reservation för slutsålda sektioner.
  (Serviceavgift 20:- tillkommer)

Letar ni boende? Klicka här för att se vad som finns tillgängligt via Visit Östersund.

Läktare & Spårområden

Kartan är klickbar och visar våra olika läktar- och spårområden. Samtliga läktarplatser är Ståplatser, del av Läktare A Nedre är tillgänglighetsanpassad. Hundar är endast tillåtna i spårområdena och av respekt för våra tävlande är grillning ej tillåten på området, mer matnyttig information inför ditt besök hittar du under Publikinfo.

Grillsvängen – Ett stenkast från läktaren hittar du barnens egen oas Grillsvängen. Här kommer du nära åkarna och kan med ekot från skjutvallen följa med i skyttet via storbildsskärm. För de yngre finns här en lekpark fylld av spännande aktiviteter så som Mini Zipline och unika spel i olika former. Området är anpassat för att underhålla barn och ungdomar från fyra år till femton år, men var inte överraskad om du hittar en morfar som försöker lösa något av dem kluriga spelen. När hungern smyger på finns det fler värmande alternativ att välja mellan Grillsvängen & Solsidan. Namnet till trots är grillning ej tillåten, av respekt för våra tävlande.

Solsidan* – Lite längre in i spårområdet hittar vi Solsidan, den givna platsen när du vill ha nära kontakt med åkarna. Heja fram dem i spåret, följ skyttet på storbildsskärm och njut av utsikten över stadion, Storsjön och fjällen. Enklare matförsäljning finns och med en god macka i handen en solig vårvinterdag så är Solsidan svårslagen!

Granrisbacken* – I en av de längre backarna, strax bortanför Solsidan, hittar du Granrisbacken. Här har du chans att se taktiken på nära håll och uppleva spänningen när coacherna jagar på sina åkare & de främsta åkarna rycker ifrån, jagar sekunder eller kanske till och med gå in i väggen. Det här är platsen där dina hejarop är av stor betydelse för åkarna som jobbar sig upp mot mellantiden. Speakerns ljuva stämma med senaste nytt från vallen och tätstriden får du genom utplacerade högtalare.

Singelmixstafetten 14 mars har besökare med veckopass 2 med spårområde Solsidan eller Granrisbacken tillgång till Grillsvängen. 

En biljett fler områden

Biljetter till läktare A och B ger även tillgång till samtliga spårområden.
Biljetter till Grillsvängen ger även tillgång till Solsidan och Granrisbacken.
Biljetter till Solsidan ger även tillgång till Granrisbacken.
Biljetter till Granrisbacken gäller enbart till Granrisbacken.

Specialbiljetter 

 • VIP-biljetter. Läs mer här.
 • Barnbiljetter 0-12 hämtas vid entré
 • Funktionshindrad, en del av Läktare A Nedre är anpassad för dig med rörelsehinder och en glad ledsagare får följa med gratis. Läs mer här.
 • Pensionärer har halva priset. Ålders- eller pensionärsintyg krävs.
 • Studenter har halva priset. Studentkort krävs.
 • Gruppbokningar, vid beställning av minst 30 biljetter, kontakta info@2019ostersund.se
 • FanClubs, kontakta info@2019ostersund.se 

Villkor för biljettköp

Du kan inte ångra ditt biljettköp. Förlorad biljett ersätts inte. Vid flyttad tävling, gäller biljetten i stället den dag dit tävlingen flyttas.
Om tävlingen ställs in av orsaker som arrangören inte kan påverka , sk Force Majeure, kan biljetten inte ersättas ej heller återbetalas.

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara