Publikglädje

Dags för biljettfest i Östersund

3 mars anordnas ett lokalt biljettsläpp på Biathlon Family House, Storsjöteatern, i Östersund tillsammans med aktiviteter både inne och ute. Ett sätt att ge jämtarna och härjedalingarna en första chans på biljetterna till hemma-VM 2019 och samtidigt fira att det bara är ett år kvar tills tävlingarna drar igång. 

Mellan 11-14 på lördagen kommer det bjudas på kaffe och kaka i Biathlon Family House, Storsjöteatern, där det även kommer finnas soppa till försäljning. Här är även platsen för dig som vill säkra din VM-biljett. Köper du dina biljetter under dagen får du förutom en snygg VM-mössa dessutom chans på att vinna uppgradering till VIP på dina biljetter!

Erika och Sofia ForslundFrån scenen underhåller Martin Kjellerstedt med både musik och gäster. Det blir senaste nytt från Svenska laget och VM-organisationen så väl som musik från de lokala talangerna Erika och Sofia Forslund.

 

Ute på Stortorget i det uppbyggda snölandet Urban Snow Park blir det premiär för den nya sporten Tandemskidskytte – du och en kompis på samma par skidor!

Prova på skidskytte

Här finns även möjlighet att testa på elektronsikt skidskytte och få känsla för hur svårt det egentligen är att få ner de där prickarna. För de yngre anordnar Birger skattjakt på området och han hälsar även själv på, lite extra finklädd dagen till ära. Samtliga aktiviteter är gratis!

 

Håll dig uppdaterade kring programmet och anmäl gärna ditt intresse i vårt Facebookevenemang.