VM-Cafe

Några gånger under året bjuder vi, tillsammans med Östersundsposten, in till VM-Café på Storsjöteatern i Östersund. Här kan du fika eller ta något att äta samtidigt som du får det senaste från VM-regionen. Vi möter tre personer i heta stolen, lyssnar till intressanta gäster och minglar med både skidskyttelandslaget och ÖPs journalister. Varmt Välkommen! 

10 april, 19:00 på Biathlon Family House, Storsjöteatern
Så skapar vi stadsfesten som blir en riktig fullträff

18:30 Dörrarna öppnas

19:00-20:00
– Senaste nytt från Skidskytte-VM

– Skidskytte-effekten, Henrik Jansson på Östersunds kommun berättar mer om den ekonomiska studie som gjorts, där man studerat samtliga skidskyttetävlingar från 1989 till idag. Hur har de kommit fram till att Världscup- och VM tävlingarna i skidskytte gett kommunen en intäkt på 600 miljoner?

– MittMedias väg till Skidskytte-VM, med flertalet dagstidningar och även digitala plattformer för nyheter finns ett ansvar att både bevaka och granska Skidskytte-VM för att ge allmänheten en helhetsbilden av vårt VM. Mattias Wallström från MittMedia berättar mer om hur det kommer att gå till.

– Heta stolen, här hittar vi denna kväll representanter från Storsjöyran som för första gången berättar mer om kommande VM-kalas på stan. Sveriges bästa och äldsta sommarfestival har nämligen fått uppdraget att skapa en stadsfest i samband med Världsmästerskapet och då kan väl inget gå fel?

Ingen föranmälan krävs men ange gärna på vårt Facebookevenemang om du är intresserad av att delta.

Kommande VM-Caféer:

29 maj, 19:00

Tidigare VM-Caféer: 

20 februari – Mixstafett från PyeongChang

Har du frågor? info@2019ostersund.se

Loggor VMCafe

SparaSpara

SparaSpara