Välkommen funktionär

skidskytte80

 

Tack för en fantastisk förfest!

Världscupen 2017 här i Östersund har nått sitt slut och vilken fantastisk förfest inför VM vi fick till, stort tack till alla som varit delaktiga! Nu går arbetet mot 2019 vidare. Vår fina arena återställs och därefter börjar vår utvärdering som är oerhört värdefull för att vi ska ta oss vidare och göra ett oförglömligt skidskytte-VM. Du som deltog 2017 får gärna besvara den och på så vis hjälpa oss att bli ännu bättre till 2019! Du hittar utvärderingen genom att klicka här.

Vi söker fler funktionärer till VM 2019

Överallt på stadion och även nere på stan möter du oss, världens härligaste människor – funktionärerna. Glada härliga människor i alla åldrar som valt att vara en del av skidskyttet i Östersund och på ett professionellt sätt hjälper till att genomföra våra evenemang. Tillsammans skapar vi år efter år idrottshistoria och ett evenemang i världsklass och inför VM 2019 behöver vi bli fler!

Så häng med och bidra till ett av Sveriges största evenemang. Bli en av 1000 funktionärer i en härlig gemenskap i skidpåret, på mediacentret, i teamservice eller mixade zonen. Med uppgifter som publikvärd, TV-coordinator, tidtagning, foto och webb, sponsorservice eller VIP-värd har du chansen att skaffa dig en bra erfarenhet och en oförglömlig upplevelse av skidskytte-VM från första parkett!

Vill du veta mer?
Läs mer om våra funktionärsuppdrag
Gå vidare och ansök som funktionär

Har du frågor kring funktionärsarbete så är det
Michael Brovinger som svarar på mailadressen funktionar@skidskytte.se.

Utbildningar och funktionärstäffar sker i samarbete med SISU Idrottsutbildarna.
SISU