fbpx

Biljetter

Ta del av trycket på läktaren när tätstriden avgörs på skjutvallen eller känn närheten och stämningen från något av våra spårområden. Oavsett vart du väljer att uppleva tävlingarna så garanterar vi att du kommer få en härlig VM-upplevelse.

Köp biljett

Letar ni boende? Klicka här för att se vad som finns tillgängligt via Visit Östersund.

Spårområden

Kartan är klickbar och visar våra olika läktar- och spårområden samt priser för biljett till respektive område, beroende på veckodag. Hundar är endast tillåtna i spårområdena, mer matnyttig information inför ditt besök hittar du under Publikinfo.

Grillsvängen – Ett stenkast från läktaren hittar du barnens egen oas Grillsvängen. Här kommer du nära åkarna och kan med ekot från skjutvallen följa med i skyttet via storbildsskärm. För de yngre finns här en lekpark fylld av spännande aktiviteter och när hungern smyger på finns det fler värmande alternativ att välja mellan.

Solsidan* – Lite längre in i spårområdet hittar vi Solsidan, den givna platsen när du vill ha nära kontakt med åkarna. Heja fram dem i spåret, följ skyttet på storbildsskärm och njut av utsikten över stadion, Storsjön och fjällen. Enklare matförsäljning finns och med en god macka i handen en solig vårvinterdag så är Solsidan svårslagen!

Granrisbacken* – I en av de längre backarna, längst bort från stadion, hittar du Granrisbacken. Här har du chans att se taktiken på nära håll och uppleva spänningen när de främsta åkarna rycker ifrån, jagar sekunder eller kanske till och med gå in i väggen. Det här är platsen där dina hejarop är av stor betydelse för åkarna som jobbar sig upp mot mellantiden.

Singelmixstafetten 14 mars har besökare med veckopass 2 med spårområde Solsidan eller Granrisbacken tillgång till Grillsvängen. 

En biljett fler områden

Biljetter till läktare A och B ger även tillgång till samtliga spårområden.
Biljetter till Grillsvängen ger även tillgång till Solsidan och Granrisbacken.
Biljetter till Solsidan ger även tillgång till Granrisbacken.
Biljetter till Granrisbacken gäller enbart till Granrisbacken.

Specialbiljetter 

  • VIP-biljetter. Läs mer här.
  • Funktionshindrad, en del av Läktare A Nedre är anpassad för dig med rörelsehinder och en glad ledsagare får följa med gratis. Läs mer här.
  • Pensionärer har halva priset. Ålders- eller pensionärsintyg krävs.
  • Studenter har halva priset. Studentkort krävs.
  • Gruppbokningar, vid beställning av minst 30 biljetter, kontakta info@2019ostersund.se
  • FanClubs, kontakta info@2019ostersund.se 

Villkor för biljettköp

Du kan inte ångra ditt biljettköp. Förlorad biljett ersätts inte. Vid flyttad tävling, gäller biljetten i stället den dag dit tävlingen flyttas.
Om tävlingen ställs in av orsaker som arrangören inte kan påverka , sk Force Majeure, kan biljetten inte ersättas ej heller återbetalas.

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara